Utazás Autóbusszal (légkondicionálás, DVD)
Szállás Holiday Park-ban, mobil home-okban
Ellátás Önellátás (teljes panzió igényelhető)
1. nap PASSAU
Délelőtt indulás Budapestről. Városnézés a „Három folyó városában”, Passau-ban (Óváros, Dóm, Gizella királyné sírja). Utazás Németországon és Belgiumon keresztül. Éjszaka az autóbuszon.
2. nap CANTERBURY
Átkelés Angliába a Csalagúton. Városnézés Canterbury-ben, látogatás az anglikán egyház legfontosabb katedrálisában (F), majd szabadprogram az óvárosban. Délután érkezés a szálláshelyre.
3. nap LONDON FELFEDEZÉSE
Westminster-negyed: Parlament, Big Ben, Whitehall: Lovastestőrség laktanyája, Downing Street 10, zenés őrségváltás a Buckingham Palotánál, St. James’ Park, The Mall, Piccadilly Circus, Soho, China Town, barangolás a Covent Garden-ben, Trafalgar tér, látogatás a National Gallery-ben.
4. nap KENTI GRÓFSÁG (F)
Kastélylátogatás a legszebb angol várkastélyban: Leeds Castle (kastély, park, sövénylabirintus, Grotto, Lady Baillie Gardens). Délután városnézés Dickens városában, Rochester-ben (várrom, Guildhall Museum: „brass rubbing”, börtönhajó).
5. nap MÚZEUMI SÉTA
Délelőtt látogatás a Science Museum-ban (a technika fejlődése, a régmúlt és a jelen műszaki csodái, interaktív játszóház), majd a Natural History Museum-ban (dinoszauruszok, földrengésimitáció, esőerdő stb.). Séta a Hyde parkban. Délután sétahajózás a Temzén a Parlamenttől a Towerig (F), majd gyalogosan át a Tower hídon.
6. nap A LEGENDÁK FÖLDJE (F)
Látogatás a földkerekség legmisztikusabb helyén - Stonehenge rejtélyes kőoszlopainál (új látogató központ, kiállítás, prehisztorikus házak stb.). Délután városnézés Anglia ősi fővárosában, Winchester-ben, ahol megtekintjük a legendás Arthur király kerekasztalát, majd sétát teszünk a hangulatos főutcán.
7. nap AHOL A VILÁG TALÁLKOZIK
Látogatás a St. Paul’s Cathedral-ban (F) (Suttogó Galéria, Nelson és Wellington sírja, panoráma a kupolából), majd a páratlan gyűjteménnyel rendelkező British Museum-ban (ókori kincsek, Rosetti kő, múmiák, stb.). Délután szabadprogram, vásárlási lehetőség az Oxford Street-en.
8. nap TUSSAUD’S ÉS GREENWICH
Délelőtt utazás Greenwich-be. Látogatás a Hajózási Múzeumban (Nelson kiállítás, hadihajó-szimulátorok) és a kikötőben. Délután a világhírű Madame Tussaud Panoptikum megtekintése (F) (viaszfigurák, Sherlock Holmes experience, Marvel 4D film).
9. nap DOVER ÉS BRUGGE
Délelőtt szabadprogram Doverben, séta a tengerparton. Útközben városnézés Flandria legszebb városában, Brugge-ben (Szentvér-kápolna, Városháza, Notre Dame, csatornák partja).
10. nap MELK
Utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Útközben megálló a melki apátságnál. Érkezés Budapestre a délutáni órákban.
ÁRAK ÉS INDULÁSI IDŐPONTOK
 
Március 19.         99.800,-
Július 2.             119.800,-
Szeptember 24.   99.800,-

Teljes csoport esetén egyéb időpontokra is elfogadunk jelentkezést.

További lehetőségek
Ellátás:
-  a teljes panziós ellátás ára a teljes kinntartózkodás idejére  12.800,- Ft/fő.

Baleset, betegség és poggyászbiztosítás:
Aegon biztosító Világlátó utasbiztosítás Arany fokozatú  biztosítása:
- 14 éves korig:          3.500,- Ft
-14 – 65 éves korig:    5.200,- Ft

A teljes fakultatív programcsomag várható díja:
- 18 éves korig: kb. 80 font
- 18 éves kor felett: kb. 100 font

H-1067 Budapest, Teréz krt. 27. • Telefon: 302-7767, 302-7637
Fax: 374-0682 • E-mail: studentlines@t-online.hu • R-1089/94