Utazás Autóbusszal (légkondicionálás, DVD)
Szállás Holiday Park-ban, mobil home-okban
Ellátás Önellátás (teljes panzió igényelhető)
Tranzitszállás 2 x 1 éj szállás 3 ágyas szobákban önellátással
Nincs éjszakai utazás!
1. nap
Kora reggel indulás Budapestről. Utazás rövid megállókkal Ausztrián és Németországon keresztül. Este tranzitszállás a német-belga határ közelében.
2. nap ANGLIA, A TENGEREK URA
Átkelés Angliába a Csalagúton. Látogatás a Chatham Dockyardban (F) (Egy vitorlás, egy csatahajó és egy tengeralattjáró megtekintése, Hajózási múzeum, viktoriánus hajókészítő műhely stb.). Este érkezés a szálláshelyre.
3. nap LONDON FELFEDEZÉSE
Westminster-negyed: Parlament, Big Ben, Whitehall: Lovastestőrség laktanyája, Downing Street 10, zenés őrségváltás a Buckingham Palotánál, St. James’ Park, The Mall, Piccadilly Circus, Soho, China Town, barangolás a Covent Garden-ben, Trafalgar tér, látogatás a National Gallery-ben.
4. nap KENT TITKAI (F)
Délelőtt látogatás a karmeliták angliai központjában, Aylesfordban. Délután Boleyn Anna várkastélyának megtekintése: Hever Castle (kastély, díszpark, olaszkert, vízi- és sövénylabirintus). Hazafelé rövid megálló a 400 éves kisvárosban, Royal Tunbridge Wells-ben.
5. nap ERRŐL ÍRNAK AZ ÚJSÁGOK (F)
Délelőtt látogatás a híres londoni futballcsapat, a Chelsea stadionjában (a csapat múzeumának megtekintése, majd stadiontúra az öltözőktől a lelátókig). Délután látogatás a londoni Tower-ben (koronaékszerek, vesztőhely, fegyvergyűjtemény), majd séta a Temze partján és a Tower hídon.
6. nap CAMBRIDGE (F)
Utazás a híres angol iskolavárosba. Séta a kollégiumok közt, majd látogatás a világhírű King’s College-ban (King’s College Chapel, College Green). Igény esetén az egyetemi múzeum megtekintése. Délután szabadprogram a Cam folyó partján és a belvárosban.
7. nap AZ ANGOL RIVIÉRA (F)
Utazás Brighton-ba. Látogatás IV. György király meghökkentő palotájában a Royal Pavilionban, szabadprogram az óváros kanyargós utcáin és a tengerbe nyúló Palace Pier-en. Délután kirándulás a legmagasabb tengerparti mészkő sziklákhoz, a lenyűgöző Seven Sisters-hez.
8. nap AHOL A VILÁG TALÁLKOZIK (F)
Délelőtt látogatás a páratlan gyűjteménnyel rendelkező British Museum-ban (ókori kincsek, Rosetti kő, múmiák, stb.). Szabadprogram, vásárlási lehetőség az Oxford Street-en. Délután a világhírű Madame Tussaud Panoptikum megtekintése (F) (viaszfigurák, Spirit of London, Marvel 4D film).
9. nap CANTERBURY ÉS LEUVEN
Délelőtt szabadprogram Canterburyben, séta az óvárosban. Útközben városnézés a híres flamand egyetemi városban, Leuven-ben. Este érkezés a tranzitszállásra.
10. nap
Utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.


Ennél az utazásnál a részvételi díj tartalmazza a tranzitszállások költségét
(nincs éjszaka a buszon)

ÁRAK ÉS INDULÁSI IDŐPONTOK
 
Május 16. 132.800,-
Július 4. 145.800,-

Teljes csoport esetén egyéb időpontokra is elfogadunk jelentkezést.

További lehetőségek
Ellátás:
-  a teljes panziós ellátás ára a teljes angliai tartózkodás idejére  15.000,- Ft/fő.

Baleset, betegség és poggyászbiztosítás:
Aegon biztosító Világlátó utasbiztosítás Arany fokozatú  biztosítása:
- 14 éves korig:          3.500,- Ft
-14 – 65 éves korig:    5.200,- Ft

A teljes fakultatív programcsomag várható díja:
- 18 éves korig: kb. 100 font
- 18 éves kor felett: kb. 135 font

H-1067 Budapest, Teréz krt. 27. • Telefon: 302-7767, 302-7637
Fax: 374-0682 • E-mail: studentlines@studentlines.hu • R-1089/94