Utazás Autóbusszal (légkondicionálás, DVD)
Szállás Mobil home-okban vagy bungallókban
Ellátás Önellátás
Nincs éjszakai utazás!
1. nap
Kora reggel indulás Budapestről. Utazás Szlovénián át Olaszországba. Este érkezés a Toszkánában található szálláshelyre.
2. nap A RENESZÁNSZ FŐVÁROSA
Délelőtt utazás a reneszánsz fővárosába, Firenzébe. Gyalogos városnézés a főbb nevezetességeket érintve: Ponte Vecchio, a híres középkori híd, Palazzo Vecchio, a pompás középkori városháza, a monumentális székesegyház és keresztelőkápolnája stb. Látogatás a város világhírű ferences-rendi bazilikájában, a Santa Croce-ban (Galilei és Michalangelo sírja, Giotto freskók). Délután szabadidő a műemlékekben gazdag óvárosban.
3. nap PISA ÉS LUCCA
Délelőtt utazás Pisába, városnézés a Csodák Terén: séta a világhírű Ferde torony árnyékában, majd látogatás a keresztelő kápolnában és a Dómban. Délután kirándulás Puccini szülővárosába Luccába, ahol a 4 km-es fallal körülvett Toszkán kisváros sikátoros utcácskáit járjuk be. Kora esti séta a Ligur-tenger partján, jó idő esetén fürdés a tengerben.
4. nap: CINQUE TERRE
Egész napos kirándulás Olaszország egyik legszebb partszakaszán, az „Öt föld” vidékén. A Cinque Terre nemzeti parkban öt szebbnél szebb kis falut találunk: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza és Monterosso települései meredek domboldalakba épültek, s színes házaikkal állandó fotótémát nyújtanak. Vonattal és gyalog fedezzük fel az egykori halászfalvakat.
5. nap FERRARA
Reggel indulás haza. Útközben városnézés a Pó folyó völgyében található, 9 km-es fallal körülvett városban, mely sikátoros utcáival és hatalmas reneszánsz palotáival nyűgözi le a látogatókat. Délután utazás haza, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Ennél az utazásnál a részvételi díj tartalmazza
az összes belépődíjat


ÁRAK ÉS INDULÁSI IDŐPONTOK
:
Április 13. 104.800,-
Május 25. 109.800,-
Augusztus 25. 114.800,-

Teljes csoport esetén egyéb időpontokra is elfogadunk jelentkezést.

További lehetőségek
- 18 éven felüliek felára  5.000,- Ft / fő.

Baleset, betegség és poggyászbiztosítás: 
Aegon biztosító Világlátó utasbiztosítás Arany fokozatú biztosítása:
- 14 éves korig:          1.750,- Ft
-14 – 65 éves korig:    2.600,- Ft

H-1067 Budapest, Teréz krt. 27. • Telefon: 302-7767, 302-7637
Fax: 374-0682 • E-mail: studentlines@studentlines.hu • R-1089/94