CSOMAGSZABÁLYOK, SÚLYKORLÁTOZÁS

Kérjük utasainkat, ésszerűen csomagoljanak. Egy táska (lehetőleg utazótáska és ne bőrönd) a csomagtérbe kerül, melyet a tranzitszálláson is kipakolunk. A buszra egy kis táska hozható fel (célszerűen egy hátizsák, ebbe tegyék az utazás során szükséges dolgokat: úti okmány, pénz, szendvicsek, innivaló, olvasnivaló, stb.).
Személyenként egy táska és egy kézipoggyász hozható!  Kérjük, kerüljék a keményfedeles bőröndök használatát!
Hazánk autópályáin bevezették az autóbuszok súlymérését, így korlátoznunk kell a csomagok súlyát, valamint méretét is.
- a kézipoggyász és a poggyásztérbe kerülő táska maximális súlya összesen: 18 kg,
- a csomagtérbe kerülő poggyász utazótáska vagy maximum 30x50x70 cm méretű bőrönd lehet. 
Csomagolásnál vegyék figyelembe a poggyászbiztosítás által garantált értékhatárt, valamint a busz csomagterének méreteit. A megadott méretű és súlyú poggyásznál nagyobbat, nehezebbet nem áll módunkban elhelyezni. A kellemetlenségek és kényelmetlenségek elkerülése érdekében kérjük, tartsák be a fenti korlátozásokat.

Utasaink érdeke is a kis méretű poggyász, mivel minden tranzitszálláson ki- és be kell pakolni, valamint a szobák jellemzően elég kicsik, nem férnek el nagyobb poggyászok.

Mobil home-os elhelyezés esetén a szállásra érkezés előtt, valamint a kint tartózkodás során is megáll a busz egy szupermarketnél, ahol önellátással utazó utasaink (ill. bárki) a hazai árszint közelében vásárolhatnak kenyeret, tejet, ásványvizet, üdítőt, egyéb élelmiszereket stb. Ezeket kérjük, hogy ne Magyarországról vigyék magukkal, mivel a busz csomagtere véges. (Ezeket a termékeket nem rakjuk be a buszba!)

Hálózsák: családos elhelyezés esetén sem ágyneműhuzatra, sem hálózsákra nincs szükség.
Mobil home-os elhelyezés esetén:

Olasz és francia szállásaink esetében általában szükséges ágyneműt vagy hálózsákot hozni. Erről az indulási információkban tájékoztatjuk utasainkat.


H-1067 Budapest, Teréz krt. 27. • Telefon: 302-7767, 302-7637
Fax: 374-0682 • E-mail: studentlines@studentlines.hu • R-1089/94