Bereg és Máramaros néprajzi, természeti kincsei

1. nap: Indulás Budapestről a reggeli órákban. Városnézés a kárpátaljai magyarság központjában, Beregszászon: Bethlenkastély (Bereg-vidéki Múzeum), római katolikus templom, Arany Páva étterem (volt Úri Kaszinó, ami a magyar szecesszió egyik gyöngyszeme), Királyi Törvényszék, Magyar Nemzeti Színház. Látogatás a beregi szőttes otthonában, Nagyberegen. Este a szállás elfoglalása.

2. nap: Látogatás a viski református templomnál és haranglábnál, illetve a tájházban. Rövid megálló Európa földrajzi középpontját jelző oszlopnál. Rahó határában egyesül a Fekete-, és Fehér-Tisza – fotószünet.

3. nap: Utazás a Szinevéri Nemzeti Parkba. Látogatás az Árpádvonal bunkereihez és az ország legmagasabb pontján lévő hegyi tóhoz. Ismerkedés a kosárfonás hagyományaival Izán.

4. nap: Utazás Tiszafarkasfalvára, a Tiszaháti Tájmúzeumba, Kárpátalja egyetlen szabadtéri magyar néprajzi múzeumába. Érkezés Budapestre az esti órákban.A részvételi díj tartalmazza a teljes panziós ellátást és az összes belépődíjat is!

 

 

 

A részvételi díjat (pályázaton elnyerhető összeg + önrész) úgy kalkuláljuk ki, hogy az tartalmazza a szállást, teljes panziós ellátást, az utazási költségeket, a Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, az idegenvezetést valamint az összes belépődíjat is. A pályázathoz szükséges csoportra szabott kalkulációt irodánk készíti el.