Duna menti kalandozás Délvidéken

1. nap: Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Első megálló a Duna-Száva torkolatánál épült egykori nándorfehérvári várnál: Séta a vár falai és bástyái között, majd városnézés Belgrádban. Érkezés a szálláshelyre az esi órákban.

2. nap: Reggeli után utazás a Duna mellett épült szendrői várhoz, mely egykor Európa egyik legnagyobb vízi erőssége volt. Panorámautazás az Al-Duna mentén. Jókai Mór: Az aranyember c. regényének felidézése, melynek több helyszínét ez a természeti környezet ihlette. Megálló Galambóc váránál, mely az egyik legjobb állapotban fennmaradt középkori vár Európában. A vár megtekintése után látogatás Lepenski Vir, archeológiai lelőhelyen, mely egy nagyobb és tíz kisebb település maradványaiból áll. Az emberi települések első nyomai az I. e. 7. évezred körüli időből származnak.

3. nap: Reggeli után utazás a vajdasági magyarok szellemi és kulturális központjába, Szabadkára. Látogatás a szecessziós városházán, majd séta a belvárosban (szökőkutak, Korzó, szecessziós paloták). Megálló a gyógyhatású termálvízéről híres Palicsi-tó partján. Séta a szecessziós fürdőépületek, villák között. Érkezés Budapestre az esti órákban.A részvételi díj tartalmazza a teljes panziós ellátást és az összes belépődíjat is!

 

 

A részvételi díjat (pályázaton elnyerhető összeg + önrész) úgy kalkuláljuk ki, hogy az tartalmazza a szállást, teljes panziós ellátást, az utazási költségeket, a Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, az idegenvezetést valamint az összes belépődíjat is.
A pályázathoz szükséges csoportra szabott kalkulációt irodánk készíti el.