Ady emléke Erdélyben - 100 éve hunyt el az egyik legnagyobb magyar költő

1. nap: Reggel indulás Budapestről. Látogatás a költő szülőhelyére, Érmindszentre: Ady Endre Emlékmúzeum, (koszorúzási lehetőség). Séta Zilahon, ahol Ady érettségizett: Református Kollégium, Wesselényiszobor. Este a szállás elfoglalása Kalotaszegen.

2. nap: Látogatás az egyik legszebb kalotaszegi templomban, Bánffyhunyadon. Majd túrázás a Sárkányok kertjében, a különféle lenyűgöző sziklaformák között. Este séta Kalotaszentkirályon, megemlékezés a nagy költőre az Ady emlékműnél.

3. nap: Rövid kitérő Csucsán, ahol Ady az utolsó éveit töltötte. Fotószünet Erdély határán, a Királyhágón. Látogatás a nagyváradi Ady Endre Emlékmúzeumban, majd a városnéző séta során az Adyval kapcsolatos emlékek felkeresése: kávéházak, Nagyváradi Napló, Léda egykori lakóháza. Érkezés Budapestre az esti órákban.A részvételi díj tartalmazza a teljes panziós ellátást és az összes belépődíjat is!

 

A részvételi díjat (pályázaton elnyerhető összeg + önrész) úgy kalkuláljuk ki, hogy az tartalmazza a szállást, teljes panziós ellátást, az utazási költségeket, a Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, az idegenvezetést valamint az összes belépődíjat is.
A pályázathoz szükséges csoportra szabott kalkulációt irodánk készíti el.