Utazás: Autóbusszal (légkondicionálás, DVD)
Szállás: Ír diákszállóban (6-8 ágyas szobákban) ill. tranzitszálláson
Tranzitszállás: 3 ágyas szobákban reggelivel
Ellátás: Reggeli
1. nap Reggel indulás Budapestről. Utazás Ausztrián, Németországon és Belgiumon keresztül.
2. nap Liverpool
Átkelés Angliába a Csalagúton. Városnézés Liverpool-ban, séta a Mersey folyó kikötőjében, az Albert Dock-nál, illetve a belvárosban. Látogatás a tengeri hajózás és kereskedelem történetét bemutató Maritime Museum-ban. Este a tranzitszállás elfoglalása.
3. nap Wales-i különlegességek (F)
Délelőtt várlátogatás a tengerparti Conwy-ban (séta az Unesco világörökség listáján szereplő várban, az óvárost körülvevő városfalakon valamint Nagy-Britannia legkisebb házánál). A világ leghosszabb nevű vasútállomásánál, Llanfairpwllgwyngyllgogerychyrndr....-ban vásárolhatunk wales-i különlegességeket. Kompátkelés Holyheadből Dublinba. Este a szálláshelyek elfoglalása dublini diákszállóban.
4. nap Dublin
Városnézés Dublinban: O'Connell St, Trinity College, The Book of Kells (F), Látogatás az Ír Nemzeti Múzeum-ban, szabadprogram és vásárlási lehetőség a Grafton Street-en és a Temple Bar környékén.
5. nap Wicklow (F)
Utazás a Zöld-sziget legzöldebb megyéjébe. Látogatás az ország legszebb berendezett kastélyában, a Russborough House-ban (lakosztályok, őspark, interaktív kiállítás). A Wicklow-hegyek közt fekvő középkori Glendalough Apátság romjainak megtekintése. Kirándulás a Két-tó nyergében (templomromok, Szent Kevin emlékek).
6. nap Cashel és Kilkenny (F)
Egésznapos kirándulás Tipperary és Kilkenny megyékbe. Látogatás Írország legismertebb váránál: Cashel sziklavára (Cormac templomrom, Szent Patrick-nagykereszt). Délután séta Kilkenny középkori városában, majd látogatás a Kilkenny Castle-ben.
7. nap Chester
Délelőtt kompátkelés Wales-be, utazás Wales-en és Anglián át. Délután a római emlékekben gazdag Chester városába látogatunk el (séta a középkori várfalakon és az óvárosban). Este a szálláshelyek elfoglalása a London környéki tranzitszálláson.
8. nap London felfedezése
Egésznapos városnéző séta Londonban: Big Ben, Westminster-negyed, Buckingham Palace, St. James' Park, Piccadilly Circus, Soho, China Town, Trafalgar tér, Whitehall, Downing Street 10, Lovastestőrség laktanyája. Este átkelés a Csalagúton.
9. nap Utazás Belgiumon, Németországon és Ausztrián keresztül. Érkezés Budapestre az esti órákban.
ÁRAK ÉS INDULÁSI IDŐPONTOK
 
Augusztus 13. 148.800,-
Őszi szünet 148.800,-
Teljes csoport esetén egyéb időpontokra is elfogadunk jelentkezést.
További lehetőségek
Baleset, betegség és poggyászbiztosítás:
Aegon biztosító Világlátó utasbiztosítás Arany fokozatú  biztosítása:

- 14 – 65 éves korig:   4.500,- Ft

A teljes fakultatív programcsomag várható díja:
- 18 éves korig: kb. 50 Euro
- 18 éves kor felett: kb. 60 Euro
Ezt az utazást csak középiskolás csoportoknak ajánljuk.

H-1067 Budapest, Teréz krt. 27. • Telefon: 302-7767, 302-7637
Fax: 374-0682 • E-mail: studentlines@t-online.hu • R-1089/94