Prága – Cesky Krumlov

Utazás: Autóbusszal (légkondicionálás, DVD)
Szállás: Diákszállóban vagy szállodában
Ellátás:  Félpanzió (reggeli, meleg vacsora).


1.nap:  Indulás kora reggel Budapestről. Utazás autóbusszal rövid pihenőkkel Prágába. Útközben városnézés a világörökség részét képező Kutna Hora óvárosában. Látogatás a cseh gótikus építészet egyik legszebb alkotásában, a Szent Barbara katedrálisban. Este érkezés a prágai szállásra.

2.nap:  Városnézés Prágában, látogatás a prágai várban, a Hradzsin-ban: Szent Vitus-székesegyház,  Szt. György szobor, a Régi Királyi palota és a Szt. György bazilika megtekintése. Pihenő a várkertben, mely a város legszebb parkja. Séta a főváros leglátogatottabb utcácskájában, az Aranymívesek utcájában. Délután ismerkedés Prága óvárosával: Tyn templom, Lőportorony, Városháza a középkori csillagászati óraművel, az Orlojjal. Délután szabadprogram a belvárosában és a Vencel-tér környékén.

3.nap:  Indulás haza. Útközben városnézés a legszebb cseh kisvárosban, az UNESCO listáján is szereplő Cesky Krumlovban (séta a Moldva partján, a medvék által őrzött várudvarban és az óváros főterén). Érkezés haza a késő esti órákban.
      

 

 

 
Csoportszervezők figyelmébe
H-1067 Budapest, Teréz krt. 27. • Telefon: 302-7767, 302-7637 • Fax: 374-0682 • E-mail: studentlines@t-online.hu • R-1089/94