Utazás Autóbusszal (légkondicionálás, DVD)
Szállás Londoni családoknál (London kertvárosában) vagy mobil home-okban
Ellátás A családoknál félpanzió (kontinentális reggeli, meleg vacsora), teljes panzió igényelhető.
Mobil home-okban önellátás, teljes panzió igényelhető

1. nap BÉCS
Délelőtt indulás Budapestről. Városnézés Bécs belvárosában (Stephansdom, Graben, Hofburg). Utazás Németországon és Belgiumon keresztül. Éjszaka az autóbuszon.
2. nap A KENTI GRÓFSÁG
Átkelés Angliába a Csalagúton. Séta a doveri tengerparton („fehér sziklák”), majd látogatás az anyakirálynő kedvenc várában, a Walmer Castle-ben. Délután szabadprogram a tengerparti Deal városkában. Este a szálláshelyek elfoglalása.
3. nap A KIRÁLYI FŐVÁROS
Westminster-negyed: Parlament, Big Ben, Whitehall: Lovastestőrség laktanyája, Downing Street 10, zenés őrségváltás az uralkodó állandó rezidenciájánál, a Buckingham Palotánál. Séta a St. James’ Park, St. James’ Palace (Anna hercegnő rezidenciája), The Mall, Piccadilly Circus, Soho, China Town útvonalon a Trafalgar térre. Látogatás a királyi család keresztelőtemplomában a St Martin-in-the-Fields-ben, majd az angol uralkodók koronázási helyén, a Westminster Apátságban (koronázási szék, VII. Henrik kápolna, királysírok, költők sarka stb.).
4. nap KIRÁLYI REZIDENCIÁK
TAVASSZAL ÉS NYÁRON: WINDSOR ÉS ETON

Látogatás Anglia legrégebbi és legnagyobb lakott kastélyában, a királyi család kedvenc rezidenciáján, Windsor-ban (udvari lakosztályok, Szt. György kápolna, trónterem). Délután séta Eton-ben, a trónörökösök egykori patinás iskolavárosában. Hazafelé megálló Runnymede mezején a Magna Charta emlékműnél.

ŐSSZEL: BUCKINGHAM PALACE
Exkluzív látogatás a királynő otthonában, a Buckingham Palotában (Márvány-terem, Szalon, az uralkodói trón, privát képtár Rembrandt, Rubens, Van Dyck képekkel, Bálterem, II. Erzsébet ebédlője, a palotakert stb). Délután a páratlan gyűjteménnyel rendelkező British Museum megtekintése (ókori kincsek, Rosetti kő, múmiák, stb.), majd szabadprogram a Covent Gardenben, az Operaház tövében található piacnál (utcai szórakoztatók, élő szobrok stb).
5. nap DINASZTIÁK NYOMÁBAN
Délelőtt a Museum of London megtekintése, ahol képzeletbeli utazást tehetünk London múltjában a római kortól a nagy tűzvészen át napjainkig (viktoriánus utcakép, Lord Mayor hintója, melyen a királynő utazik a City-be, királyi divatbemutató stb.). Séta a Barbican - Szent Pál székesegyház – Millennium Bridge útvonalon a Temze partjára. Délután szabadprogram, vásárlási lehetőség az Oxford Street-en.
6. nap GREENWICH ÉS GENT
Délelőtt utazás Greenwich-be. Látogatás a Hajózási Múzeumban (Nelson kiállítás, hadihajó-szimulátorok, stb.) majd séta a kikötőben. Hazafelé esti városnéző séta V. Károly szülővárosában, Gentben.
7. nap ST. PÖLTEN
Utazás Belgiumon, Németországon és Ausztrián keresztül. Útközben megálló a barokk épületeiről híres St. Pölten belvárosában. Érkezés Budapestre a délutáni órákban.Ennél az utazásnál a részvételi díj tartalmazza  a programban szereplõ összes belépõdíjat is!

ÁRAK ÉS INDULÁSI IDŐPONTOK
családoknál:
Május 28.          119.800,-
Szeptember 17. 119.800,-
mobil home-okban:
Március 26.         98.800,-
Június 18.          104.800,-
Szeptember 17.   96.800,-

Teljes csoport esetén egyéb időpontokra is elfogadunk jelentkezést.

További lehetőségek
Családos elhelyezés esetén:  
- az ebédcsomag ára a teljes kinntartózkodás idejére 3.500,- Ft/fő.
- 18 éven felüliek felára 15.000,- Ft / fő.
Mobil home-os elhelyezés esetén:
-  a teljes panziós ellátás ára a teljes kinntartózkodás idejére  7.800,- Ft/fő.
- 18 éven felüliek felára 7.000,- Ft / fő.

Baleset, betegség és poggyászbiztosítás:
 
Aegon biztosító Világlátó utasbiztosítás Arany fokozatú biztosítása:
- 14 éves korig:          2.450,- Ft
-14 – 65 éves korig:    3.640,- Ft

H-1067 Budapest, Teréz krt. 27. • Telefon: 302-7767, 302-7637
Fax: 374-0682 • E-mail: studentlines@t-online.hu • R-1089/94