Utazás Autóbusszal (légkondicionálás, DVD)
Szállás Holiday Park-ban, mobil home-okban
Ellátás Önellátás, teljes panzió igényelhető.
Tranzitszállás 2 x 1 éj szállás 3 ágyas szobákban önellátással
Nincs éjszakai utazás!

1. nap
Kora reggel indulás Budapestről. Utazás rövid megállókkal Ausztrián és Németországon keresztül. Este tranzitszállás a német-belga határ közelében.
2. nap WORTHING
Reggel utazás Franciaországba. Átkelés Angliába a Csalagúton. Tengerparti séta a György-kor óta népszerű elegáns fürdővárosban, szabadprogram az óvárosban és a tengerbe nyúló mólón. Este érkezés a szálláshelyre.
3. nap A HAJÓK VÁROSA (F)
Városnézés Portsmouth-ban (látogatás a világ leghíresebb hadihajóján, Nelson zászlóshajóján, a Victory-n, Királyi Hajózási Múzeum, séta a kikötőben). Utazás a római eredetű Chichester-be, Sussex legszebb városába, mely megőrizte a múlt hangulatát (katedrális, Market Cross).
4. nap WIGHT-SZIGET (F)
Kompátkelés az angol partszakasz legnagyobb szigetére, majd a Carisbrooke Castle megtekintése (középkori vár, szamárkerék). Látogatás a sziget egyedülálló természeti képződményéhez, a „Needles”-hez (Needles Park). Hazafelé séta Shanklin nádfedeles házakkal övezett főutcáján.
5. nap AZ ANGOL RIVIÉRA (F)
Városnézés Brightonban. Látogatás Britannia legkülönlegesebb palotájában, a Royal Pavillion-ban. Délután szabadprogram a hangulatos belvárosban és a világ első mólóra épített vidámparkjánál, a Palace Pier-en, jó idő esetén fürdés a tengerparton. Kora esti séta a hangulatos Arundel városában.
6. nap LONDON FELFEDEZÉSE (F)
Reggel indulás az angol fővárosba: Buckingham Palota, St. James’ Park, Piccadilly Circus, Soho, China Town, Trafalgar tér. Látogatás a National Gallery-ben. Séta a Whitehall-on (Lovastestőrség laktanyája, Downing Street) a Parlamentig. Este indulás haza.
7. nap A LEGENDÁK FÖLDJE (F)
Városnézés Salisbury-ben, látogatás Európa legmagasabb tornyú középkori katedrálisában, ahol többek közt a világ legöregebb óráját és a Magna Charta legjobb állapotban fennmaradt példányát is megtaláljuk. Látogatás a földkerekség legmisztikusabb helyén - Stonehenge rejtélyes kőoszlopainál, majd városnézés Winchester-ben, ahol megtekintjük a legendás Arthur király kerekasztalát.
8. nap LONGLEAT CASTLE& SAFARI PARK (F)
Látogatás Britannia legsokszinűbb kastélyában (a legszebb Erzsébet-korabeli kastély, Európa első Safari parkja oroszlánokkal, tigrisekkel, orrszarvúkkal stb., tükörlabirintus, a világ legnagyobb sövénylabirintusa, pillangó-ház, denevérpince, hajó- ill. vonatkirándulás stb.).
9. nap ANTWERPEN
Délelőtt átkelés a kontinensre, majd utazás a legnagyobb flamand kikötővárosba, Antwerpenbe. Városnézés a hangulatos óvárosban (Grote Markt, Brabo-kút, Városháza). Este a tranzitszállás elfoglalása.
10. nap
Utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Ennél az utazásnál a részvételi díj tartalmazza a tranzitszállások költségét
(nincs éjszaka a buszon)

ÁRAK ÉS INDULÁSI IDŐPONTOK
 
Május 6.            119.800,-
Június 17. 129.800,-
Teljes csoport esetén egyéb időpontokra is elfogadunk jelentkezést.
További lehetőségek
Ellátás:
-  a teljes panziós ellátás ára a teljes kinntartózkodás idejére  13.000,- Ft/fő.

Baleset, betegség és poggyászbiztosítás:
Aegon biztosító Világlátó utasbiztosítás Arany fokozatú  biztosítása:
- 14 éves korig:          3.500,- Ft
-14 – 65 éves korig:    5.200,- Ft

A teljes fakultatív programcsomag várható díja:
- 18 éves korig: kb. 85 font
- 18 éves kor felett: kb. 105 font

H-1067 Budapest, Teréz krt. 27. • Telefon: 302-7767, 302-7637
Fax: 374-0682 • E-mail: studentlines@t-online.hu • R-1089/94