Utazás: Autóbusszal (légkondicionálás, DVD)
Szállás: Mobil-home-okban
Ellátás: Önellátás (teljes panzió igényelhető)
1. nap PASSAU
Indulás Budapestről. Városnézés a „Három folyó városában”, Passau-ban (Óváros, Dóm, Gizella királyné sírja). Utazás Németországon és Belgiumon keresztül. Éjszaka az autóbuszon.
2. nap CANTERBURY
Átkelés Angliába a Csalagúton. Séta a doveri tengerparton („fehér sziklák”), majd városnézés Canterbury-ben (katedrális (F), óváros). Este érkezés a szálláshelyre.
3. nap LONDON FELFEDEZÉSE
Westminster-negyed: Parlament, Big Ben, Whitehall, Lovastestőrség laktanyája, Downing Street 10, zenés őrségváltás a Buckingham Palotánál, St. James’ Park, The Mall, Piccadilly Circus, Soho, China Town, barangolás a Covent Garden-ben, Trafalgar tér, látogatás a National Gallery-ben.
4. nap AHOL A VILÁG TALÁLKOZIK
Látogatás a világhírű Madame Tussaud Panoptikumban
(F) (viaszfigurák, Sherlock Holmes experience, Marvel 4D film), majd a páratlanul gazdag gyűjteménnyel rendelkező British Museum megtekintése (ókori kincsek, Rosetti kő, múmiák, stb.). Délután szabadprogram, vásárlási lehetőség az Oxford Streeten.
5. nap A CITY ÉS GREENWICH
Délelőtt utazás Greenwich-be (F). Látogatás a Hajózási Múzeumban (Nelson kiállítás, hadihajó-szimulátorok) és a kikötőben. Délután a Tower Bridge-en áthaladva autóbuszos városnézés a „City”-ben (Monument - Bank of England), majd séta a Tower körül.
6. nap PÁRIZS ELSŐ LÁTÁSRA
Reggeli után indulás Franciaországba. Érkezés Párizsba a délutáni órákban. Ismerkedés a várossal felülnézetből: Eiffel-torony (F), majd séta a Chaillot Palotánál. Este a szálláshely elfoglalása.
7. nap PÁRIZS KÖZELEBBRŐL
Az Impresszionisták Múzeumának (F) megtekintése után gyalogos városnézés, mely érinti a Notre Dame Székesegyházat, a Cité-t, a Szt. Lajos-szigetet, a Városházát és a Pompidou központot. Délután hajózás a Szajnán (F), majd kora este szabadprogram a Latin negyedben.
8. nap A MŰVÉSZETEK VÁROSA
Látogatás a világhírű Louvre múzeumban (F) (Mona Lisa, Milói Vénusz, stb.). Séta a Diadalív körül és a Champs-Elysées-n, majd Párizs művésznegyedében, a Montmartre-on (Sacre-Coeur, Festők tere).
9. nap VERSAILLES
Kirándulás Versailles-ba (F), ahol megtekintjük XIV. Lajos fényűző kastélyát. Indulás haza a délutáni órákban. Útközben - igény esetén – megállás és kb. 6 órás tartózkodás Euro-Disneyland-ben (F).
10. nap
Utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Este érkezés Budapestre.
ÁRAK ÉS INDULÁSI IDŐPONTOK
:
Május 21.            109.800,-
Július 16. 128.800,-

Teljes csoport esetén egyéb időpontokra is elfogadunk jelentkezést.

További lehetőségek
Ellátás:
-  a teljes panziós ellátás ára a teljes kinntartózkodás idejére  12.800,- Ft/fő.

Baleset, betegség és poggyászbiztosítás:
Aegon biztosító Világlátó utasbiztosítás Arany fokozatú  biztosítása:
- 14 éves korig:          3.500,- Ft
-14 – 65 éves korig:    5.200,- Ft

A teljes fakultatív programcsomag várható díja:
- 18 éves korig: kb. 100 €
- 18 éves kor felett: kb. 150 €

H-1067 Budapest, Teréz krt. 27. • Telefon: 302-7767, 302-7637
Fax: 374-0682 • E-mail: studentlines@t-online.hu • R-1089/94