Tisztelt Tanárnő / Tanár Úr!

A több mint 20 éve működő Student Lines Diákutazási Iroda sok szeretettel üdvözli Önt.
Irodánk az elmúlt két évtized során vezető diákutaztató céggé vált Magyarországon, évről-évre sok ezer általános- és középiskolai tanuló keresi fel segítségünkkel Európa csodálatos látnivalóit. Legnépszerűbb nagy-britanniai utazásaink keretében csoportjaink bebarangolják Anglia és Skócia legszebb tájait, megismerik Wales legendás várait, meglátogatják a Brit-szigetek világörökségeit és London nevezetességeit.
A stabil gazdasági háttérrel rendelkező Student Lines Diákutazási Iroda a hazai idegenforgalom egyik legmegbízhatóbb szereplőjének számít. Forgalmunk folyamatosan növekszik, romániai irodánkkal a térség legnagyobb diákutazási irodájává váltunk.
Utasaink szeretik megbízhatóságunkat, gazdag és sokszínű programkínálatunkat, kedvező árainkat. Gyakorlott idegenvezetőink gondoskodnak arról, hogy a csoportokat kísérő pedagógusoknak külföldön már ne kelljen a szervezéssel foglalkozniuk, az utazás számukra is csak élményt és pihenést jelentsen.
Az utazások szervezői tagjai lehetnek a Student Lines Utazói Klubjának. A klub számos kedvezményt kínál az ingyenes utazásoktól a kedvezményes idegenforgalmi szolgáltatások igénybevételéig. A pontos részletekről irodánkban kaphatnak felvilágosítást.
Fontos változás, hogy prospektusunkban az utazásaink zömét már tranzitszállással kínáljuk, így a csoportnak nem kell a buszon éjszakáznia. A tranzitszállások díját áraink tartalmazzák, így itt sem kell az esetleges többletkiadások miatt aggódniuk.
2018-ban több újdonságot kínálunk Önöknek, melyek közül kiemelnénk „English Countryside” című utazásunkat. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnék elkerülni a nagyvárosi forgatagokat és inkább csendes, nyugodt környezetben szeretnék megismerni a szigetország máig is élő, gazdag hagyományait.
Korábbi kínálatunkból is érdemes szemezgetni: 2017-ben sok csoport választotta a „Normannok várai – Tudorok városai” illetve a dél-angliai tengerpartot bemutató utazásainkat. Jól sikerültek a „British Holiday” utazásaink is, melyet immár családos elhelyezéssel is kínálunk. Töretlen népszerűségnek örvend „A brit korona gyémántjai”, valamint a „Mélyföldtől a Felföldig” című programunk is, melynél Hollandiából Észak-Angliába hajón jutunk el, majd bejárjuk Skócia legszebb tájait.
Egyre színesebb a szigetországon kívüli nyugat-európai kínálatunk is. Franciaországi utazásaink között Párizs és a Loire-menti kastélyok mellett megtalálható egy cote’d azur-i program is, mely a színpompás Riviéra mellett a provence-i tájakat is bemutatja. Számos csoportunk választja a római utazásunkat, sok utasra számítunk az észak-olasz kirándulásunkon, mely érinti Firenzét, Pisát és a varázslatos Cinque Terrét, valamint népszerűek a rövidebb utazásaink is: Szlovénia, Salzkammergut, Krakkó. Felhívjuk figyelmét a kárpát-medencei utazásainkra is. Irodánk már sokezer diákot utaztatott ingyenesen a „Határtalanul” program keretében. Biztosak vagyunk benne, hogy az Ön iskoláját is érdekelheti ez a lehetőség.

Reméljük, prospektusunkban Ön is talál vonzó programot, és 2018-ban együtt járhatjuk be Nagy Britannia, illetve az európai kontinens leggyönyörűbb tájait.

Budapest, 2017. szeptember 12.
Üdvözlettel:

Dr. Budai Zoltán Kovács J. Péter Tankovics Lajos

H-1067 Budapest, Teréz krt. 27. • Telefon: 302-7767, 302-7637
Fax: 374-0682 • E-mail: studentlines@t-online.hu • R-1089/94