Tisztelt Tanárnő / Tanár Úr!

A 25 éves Student Lines Diákutazási Iroda sok szeretettel üdvözli Önt.

Irodánk az elmúlt negyed század során vezetô diákutaztató céggé vált Magyarországon, évrôl-évre sok ezer általános- és középiskolai tanuló keresi fel segítségünkkel Európa csodálatos látnivalóit. Legnépszerûbb nagy-britanniai utazásaink keretében csoportjaink bebarangolják Anglia és Skócia legszebb tájait, megismerik Wales legendás várait, meglátogatják a Brit-szigetek világörökségeit és London nevezetességeit.

A stabil gazdasági háttérrel rendelkezô Student Lines Diákutazási Iroda a hazai idegenforgalom egyik legmegbízhatóbb szereplôjének számít. Forgalmunk folyamatosan növekszik, romániai irodánkkal a térség legnagyobb diákutazási irodájává váltunk.

Utasaink szeretik megbízhatóságunkat, gazdag és sokszínû programkínálatunkat, kedvezô árainkat. Gyakorlott idegenvezetôink gondoskodnak arról, hogy a csoportokat kísérô pedagógusoknak külföldön már ne kelljen a szervezéssel foglalkozniuk, az utazás számukra is csak élményt és pihenést jelentsen.

Utazásainkat már tranzitszállással kínáljuk, így a csoportnak nem kell a buszon éjszakáznia. A tranzitszállások díját áraink tartalmazzák, így itt sem kell az esetleges többletkiadások miatt aggódniuk.

Az utazások szervezôi tagjai lehetnek a Student Lines Utazói Klubjának. A klub számos kedvezményt kínál az ingyenes utazásoktól a kedvezményes idegenforgalmi szolgáltatások igénybevételéig. A pontos részletekrôl irodánkban kaphatnak felvilágosítást.

2019-ben több újdonságot kínálunk Önöknek, melyek közül kiemelnénk „Royal Birthday Party” címû utazásunkat.

Korábbi kínálatunkból is érdemes szemezgetni: 2018-ben sok csoport választotta a „Normannok várai – Tudorok városai” illetve az „English Countryside” utazásainkat. Töretlen népszerûségnek örvend a „A brit korona gyémántjai”, valamint a „Mélyföldtôl a Felföldig” címû programunk is, melynél Hollandiából Észak-Angliába hajón jutunk el, majd bejárjuk Skócia legszebb tájait.

Egyre színesebb a szigetországon kívüli nyugat-európai kínálatunk is. Franciaországi utazásaink között Párizs és a Loire-menti kastélyok mellett megtalálható egy cote’d azure-i program is, mely a színpompás Riviéra mellett a provence-i tájakat is bemutatja. Számos csoportunk választja a római utazásunkat, sok utasra számítunk Észak-Olasz kirándulásunkon, mely érinti Firenzét, Pisát és a varázslatos Cinque Terrét, valamint népszerûek a rövidebb utazásaink is.
Felhívjuk figyelmét a kárpát-medencei utazásainkra is. Irodánk már sokezer diákot utaztatott ingyenesen a „Határtalanul” program keretében. Biztosak vagyunk benne, hogy az Ön iskoláját is érdekelheti ez a lehetôség.

Reméljük, prospektusunkban Ön is talál vonzó programot, és 2019-ban együtt járhatjuk be Nagy Britannia, illetve az európai kontinens leggyönyörûbb tájait.

Budapest, 2018. szeptember 6.


Üdvözlettel:

Dr. Budai Zoltán Kovács J. Péter Tankovics Lajos

H-1067 Budapest, Teréz krt. 27. • Telefon: 302-7767, 302-7637
Fax: 374-0682 • E-mail: studentlines@studentlines.hu • R-1089/94